Elemen Dalam Wealth Protection

Aku perasan ramai agent takaful banyak menulis kat FB, banyak ilmu yang wajar dikongsi untuk manfaat bersama. Aku suka penerangan Rizal Sukor sangat simple dan mudah faham. Harap nukilan ni dapat menambah ilmu dalam merancang perbelanjaan kewangan dan korang boleh praktikkan. Senang jer.

Read More →
Share:

Piramid Kewangan BBNU

Aku pasti korang pernah dengar mengenai piramid kewangan tapi kalo tak pernah dengar, meh sini aku story sikit pada korang. Apa itu piramid kewangan dan kegunaannya untuk korang.

Read More →
Share: