Apa Yang Medikal Kad Individu TAK COVER?

Soalan ini mesti bermain difikiran korang kan dan soalan yang paling favorite client tanye masa aku propose untuk ambil medikal kad. Experience aku yang paling epik adalah aku ke rumah prospek, ayah di interview macam nak aku ni bakal menantu, kenapa itu… ini… Riki2 rupanya dulu kena tipu agent so tak mo anak kena tipu lagi. Valid reason kena hamun.

Read More →
Share:

Mencari Medikal Kad Terbaik

Soalan cepumas, wujud ke medikal kad terbaik? Jawapannya ada. Konfirm ejen kat luar cakap company dia Thorbaikkk tapi sebenarnya dalam industri takaful individu, ejen bole wakil satu company jer. Confirm dia cakap company dia the best kan, kecuali geng yang dapat sijil RFP dan diorg register dengan syarikat FA. Geng ni boleh compare semua produk dari lain2 company. LECEH!!! Macam aku dah siap dah module 1&2 boleh joing FA tapi SETIA dengan AIA, sebab company ni best, baik tok ejen, client pn dapat faedah yang best2

Read More →
Share:

Medikal Kad Standalone VS Medikal Kad Komprehensif

Okay musim2 PKP Covid19 ni ramai betul yang mencari dan buat perbandingan medikal kad. Tindakan yang sangat bagus. Kita sebagai pengguna mesti yang yang terbaikkan tapi kaedah korang compare tue yang kurang effective. Meh sini aku ajar macam mana nk compare medikal kad standalone vs medikal kad komprehensif

Read More →
Share: