Apa Yang Medikal Kad Individu TAK COVER?

Soalan ini mesti bermain difikiran korang kan dan soalan yang paling favorite client tanye masa aku propose untuk ambil medikal kad. Experience aku yang paling epik adalah aku ke rumah prospek, ayah di interview macam nak aku ni bakal menantu, kenapa itu… ini… Riki2 rupanya dulu kena tipu agent so tak mo anak kena tipu lagi. Valid reason kena hamun.

Read More →
Share: